donderdag 1 december 2011

Uitslagen 2de Divisie A West I : 03 December 2011

2 Dagen voor het feest van Sinterklaas moesten we aantreden tegen Roda23 D1. Het weer was een drama. Heel veel wind en de hele wedstrijd door regen!! Andere teams zoals de F1 en E1 waren afgekeurd!! De trainers en spelers van deze ploegen konden dus mooi naar ons kijken...We begonnen met zware wind tegen in de 1ste helft. Door deze wind waren de eerste kansen voor Roda, maar een ijzersterke Jay bleek 3x een te grote sta in de weg voor de tegenstander zodat wij met het nodige GELUK 0-0 hielden tot de rust. Zelf kregen we maar 1 dikke kans, maar die wist Jim niet te verzilveren helaas!! Na de thee wisten wij dat wij voordeel zouden hebben van de wind!! En dat bleek al na 5 minuten toen we met een droge knal halverwege de helft op 1-0 wisten te komen!! Na 10min. kwam Roda onverwacht bij een goede aanval langszij en dit betekende 1-1! Het spelbeeld veranderde niet, wij bleven op hun helft spelen en Roda kon alleen maar gevaarlijk worden op de counter! Na wat plaag stootjes schoten we de 2-1 binnen na een assist van Deshan (speler overgekomen uit de E1)!! 10 min voor tijd maakte Deshan zijn 1ste goal in de D2 na een assist van mij en zo konden wij weer 3punten erbij tellen!! Eerste helft was voor Roda, tweede helft voor ons! Deze wedstrijden moet je ook winnen!!:p ;)