vrijdag 9 december 2011

Uitslagen 2de Divisie A West I : 10 December 2011 AZ uit - thuiswedstrijd voor mij!!

Zaterdag moesten we aantreden tegen AZ in Alkmaar. Gelijk al een blessure met een van onze keepers. Eigenlijk zou Jay op de bank zitten want de uitwedstrijden zijn vanaf heden voor Terrence. In de warming up bleek dat Terrence teveel last had van zijn duim en daardoor niet kon spelen.
De eerste helft hadden we veel bal bezit maar konden niet echt grote kansen creeeren daarentegen kwam AZ er af en toe wel gevaarlijk uit en dat bleek uit een grote kans die ze kregen maar gelukkig konden ze die niet afmaken. Met een 0-0 stand gingen we de rust in. De tweede helft kwam AZ goed uit de startblokken en kregen ook een paar kansen. Na 5 minuten was het klaar met AZ en namen wij het heft in handen door twee schitterende goals en een mooie uit een vrije trap. Ondanks goed keepers werk van de keeper van AZ Bilal konden we ook nog de 0-4 maken. Een mooie overwinning waarmee we met een lekker gevoel de winterstop in gaan hopelijk kunnen we na de winterstop de eerste plaats vasthouden.