vrijdag 14 september 2012

De Klassieker der Lage Landen

Het is zover! Morgen spelen we met de D1 onze 1ste echte klassieker in de competitie...  We spelen uit tegen de "rivaal" uit (hoe zeggen de supporters dat ook alweer?) 010..
Een prachtige wedstrijd natuurlijk. Waarom? Omdat we beide onze 1ste 2 wedstrijden hebben gewonnen en hetzelfde doelsaldo hebben. En het is natuurlijk een klassieker.

Voor de rest, natuurlijk een gewone wedstrijd uit de competitie tegen een sterke tegenstander!
Dus ik kan hier wel van alles gaan noemen, maar we willen gewoon de 3 punten meenemen naar huis en een goede wedstrijd spelen tegen een aansprekende tegenstander.

Helaas kan Mitchell er niet bij zijn! Hij is afgelopen dinsdag geopereerd en ligt momenteel in het VU te herstellen hiervan. Via deze weg: Beterschap en dat je er maar weer gauw bij mag zijn!!!! We gaan ons best doen voor je..

Maar het klinkt toch wel mooi he: Feyenoord - Ajax zat 15 septemeber 2012! Vraagt om een goede uitslag in ons voordeel. We gaan het zien morgen......


Hopelijk word ik morgen ook zo in stelling gebracht!!
Onze laatste wedstrijd in de competitie speelden we thuis tegen ADO Den Haag. Hierbij de link naar het Aegon Toekomst Journaal van de wedstrijd tegen ADO Den Haag van 05 september:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten