woensdag 1 mei 2013

Vandaag onze 1ste wedstrijd van het toernooi in Abano.. Het zal een moeilijk toernooi blijkt bij de voorstelling van de ploegen gisteren. Het fysieke verschil is duidelijk zichtbaar met de andere ploegen,maar we gaan er tegenaan.

Vandaag dus Manchester City FC. Een lastige tegenstander.. Omdat alle wissels moeten spelen, moeten een paar jongens op de tribune plaatsnemen heeft de coach uitgelegd. De keepers zullen dus beide een helft spelen vandaag. Tegen een fysiek sterke tegenstander als Manchester City komen we toch te kort. De 0-1 volgt uit een corner, waarbij het fysiek de doorslag geeft. Voor rust wordt het 1-2. Manchester zal de 2de helft (wanneer Terence op doel staat) uitlopen naar 1-4. De 1ste wedstrijd hebben we dus verloren.. Morgen wacht ons Juventus!!