RODA '23 D1
Elinkwijk D1
4 - 1
DWS D1

De laatste wedstrijd van het seizoen was een uitwedstrijd tegen BFC in Bussum vlakbij Naarden.
Zo'n wedstrijd is altijd moeilijk als je al kampioen bent. We hadden het in het begin dus ook erg lastig tegen deze fysieke tegenstander. Zij wilden koste wat het kost winnen van de kampioen en lieten dat duidelijk blijken in de duels. Ze gingen er erg hard in en soms over de schreef. De scheids kwam ogen tekort!! Dus af en toe moest ikzelf  effe een rekening rechtzetten.. ;-) Vlak voor rust kwamen we op voorsprong door een prachtige omhaal van Jim! Een goal alla van Basten tegen Den Bosch in de oude Meer.... (voor de ouderen onder jullie wel bekend toch?). De 2de helft scoorde Juan uit een vrije trap, nadat ik met een heerlijke actie jammer genoeg de lat had geraakt. Sven wist de 3-0 op de borden te zetten. Na de 0-3 werd het nog 1-3, via een uitgespeelde bal. Jelyno wist onze laatste competitiedoelpunt te maken en dat maakte het tot een mooi slot dat hij ons seizoen kon afsluiten!!