zaterdag 14 april 2012

Vandaag de Belangrijke wedstrijd tegen Purmersteijn

Vandaag moesten we winnen in onze zware thuiswedstrijd tegen Purmersteijn. Almere City FC staat maar 1 punt achter ons en hoewel AZ had beloofd van ze te winnen, moesten we het zelf ook niet laten liggen. Ik had zelf weer het rugnummer 10 vandaag. Dat blijft toch een magisch nummer. Voorbode van een goede afloop?
De start was niet best. We kwamen 0-1 achter door een sterk spelend Purmersteijn. Uit een corner wisten we op 1-1 te komen. En vervolgens wist Purmersteijn weer op voorsprong te komen 1-2. Door hard werken kwamen we op 2-2. Je zou zeggen dat we dan wel zouden gaan doordrukken, maar Purmersteijn wist zelfs op 2-3 te komen. Op slag van rust maakte we gelukkig de 3-3. De 2de helft waren wij de betere ploeg, maar het duurde lang voor we vandaag eindelijk op voorsprong konden komen. Nadat we de 4-3 hadden gemaakt, hebben we dit vast weten te houden en niet meer uit handen gegeven. Zo wisten we zelf te winnen. Vervolgens kwam ook nog het goede nieuws uit Alkmaar: AZ had met 4-3 gewonnen van Almere. Ze hadden woord gehouden de toppers uit de stad van mijn Opa en Oma! Thanks Alkmaar!!! We staan nu 4 punten voor op Almere City met nog 2 wedstrijden te gaan. Nog 1 overwinning zorgt voor een feest en mooie afsluiting van een zwaar seizoen!!!!!!!!