Elinkwijk D1
Almere City FC D2
5-2
RODA '23 D1

Vandaag in de competitie moesten we tegen DWS. Ik begon op de bank. We waren gewaarschuwd voor deze ploeg. Uit wonnen we met grote cijfers, maar vlak voor de winterstop haalden zij goede resultaten in de competitie dus we moesten aan de bak. We begonnen zwak en het spel golfde heen en weer waarbij DWS de beste kansen kreeg en wij niet meer dan een paar kleine plaagstootjes konden uitdelen. Bij rust was het (gelukkig)2-0 een goal uit de rebound van Quincy en een terechte penalty van Kees, maar als het 0-2 voor DWS zou zijn geweest zou niemand raar op kijken, HET WAS NIET GOED!! Gelukkig pakte Jay nog een paar goede ballen en speelde Dani als een van de weinige wel goed in de defensie anders was het helemaal dramatisch voor de rust!! Na rust kwamen Dean, Thomas, Juan en ik erin en ging het gelukkig ietsje beter dan voor rust!! Ook in de 2de helft kreeg DWS vershillende kansen, maar of zijzelf of Jay stond in de weg voor een goal die zij eigenlijk wel verdiende. Ik kon lekker mijn ding doen en zette Deshan 2x, Mitch en Quincy één keer in scoringspositie!! Juan maakte van grote afstand met een hard schot 3-0!! Alleen jammer voor Jay, ver in blessure tijd maakte DWS uit een corner de 3-1. Dat doelpuntje verdiende zij wel!! Wij speelden vandaag zeer ZWAK en mochten blij zijn dat DWS de kansen niet afmaakte. Volgende week moet het echt beter als het doorgaat!! (Maar er is slecht weer opkomst volgens de Weer Goden!!) Anders gaan wij punten verspelen!!