dinsdag 24 januari 2012

21 Januari 2012: DNP due to Injury

Vandaag werd er geoefend tegen DVS 33 uit Ermelo!! Helaas kon ik zelf niet spelen vanwege een stijve nek. Ik mocht van de medische staf niet spelen hiermee. En dus moest ik op de bank plaatsnemen. De jongens moesten vroeg starten en begonnen de eerste helft met een lekkere wind tegen. En dan ook nog op veld 10… Bij de tegenstander was iedereen meegekomen ouders broers en zussen opa's en oma's en een fotograaf van de plaatselijke krant bij elkaar een man of 35!! Toch waren wij de betere partij en kregen we een paar kansen tegen dit DVS, welke op hetzelfde niveau speelt als ons, maar dan in een ander deel van het land. Wij starten goed maar misten de eerste 3 kansen. We kwamen dan ook terecht op een 1-0 voorsprong uit een corner!
Na wat kansen over en weer kwam in de 22e minuut uit het niets de 1-1. De linksbuiten van DVS ging alleen op Jay af en schoof de bal over de grond langs hem heen in de hoek. Even later kon Jay in een 1 tegen 1 situatie een bal stoppen. We lieten het er natuurlijk niet bij zitten en maken 5 minuten voor rust de 2-1; een schitterend schot van buiten de 16 meter die via de onderkant lat in het netje vliegt. Dus gaan we rusten met een terechte voorsprong.
De tweede helft ging Terrence op goal.
Na de rust hetzelfde spelbeeld, een iets sterker Ajax dat met de wind in de rug op zoek ging naar doelpunten. En die kwamen er ook. We wonnen met 5-2 door o.a. een mooi doelpunt van Jim met een lobje via een aanval vanaf eigen 16 met Dani en Quincy! En de laatste was er 1 uit het boekje; een mooie aanval opgezet door Dani (mooie pass Dani) voorgetrokken en ingelopen door Jim.

Jammer genoeg kon ikzelf niet spelen vanwege een nekblessure. En ook Dean kon niet spelen wegens ziekte, terwijl hij net terug is van een blessure...(vergeet je niet hoor!!). We hopen natuurlijk dat je er snel weer bij bent…

Deze week beginnen we weer met de competitie thuis tegen DWS, dus hoop ik weer in het veld te staan, maar dat lezen jullie volgende week!!